Vacature Adviseur Talent & Reward (m/v)

Voor mensen die behoefte hebben aan impact

Kom bij ons werken om direct impact te hebben op de strategie. Op die van ons en die van je klanten. Opdrachtgevers zijn veelal directies van kleine en middelgrote bedrijven. Met hen ontwerpen wij de vitale organisatie, het beloningsbeleid en de PD Journey, onze aanpak van performance development. Op een geheel eigen wijze. Steeds net weer even anders, dus heel afwisselend en altijd lerend. Leve het avontuur!

Als eerste bureau ontwikkelden we een methode die medewerkers voor hun toegevoegde waarde beloont. Dit maakt functiebeschrijvingen geheel overbodig, iets waarop wendbare, snelgroeiende bedrijven heel enthousiast reageren. Bovendien hebben we het buitengewoon geavanceerde, digitale platform Proodoss ontwikkeld dat het belonings- en ontwikkelingsbeleid ondersteunt. Klein team, maar o zo eigentijds, innovatief en daadkrachtig. Dat je dit weet!

In de rol van adviseur verdien je bij ons afhankelijk van jouw toegevoegde waarde. Practice what you preach, nietwaar? Marktconform betekent dit als junior consultant tot 4.000 euro, als medior tot 5.500 en als volleerd adviseur tot 7.000 euro per maand. Voorts hebben wij een niet gegarandeerde dertiende maand, twee weken kerstvakantie op kosten van de zaak en krijg je de beschikking over een fraaie Apple Air en dito vol elektrische leaseauto.

Koude acquisitie hoeft bij ons niet. Klanten melden zich liever spontaan. Jij doet de kennismaking, stelt een offerte op en voert het project uit. Die trajecten zijn meestal kort, denk daarbij aan drie à vier maanden. Korte en krachtige projecten waarop wij ons voor laten staan. Maakt het werk wel zo gevarieerd.

Behalve dat je past in bovenstaande karakterschets, vragen wij een academische achtergrond en enige jaren ervaring met conceptuele, personeelsgerichte vraagstukken. Beloningsmanagement leren wij je wel.

Wij houden kantoor in Amstelveen, mooi centraal gelegen en goed bereikbaar. Mogen we je daar eens ontmoeten voor een kennismaking met elkaar? We horen graag van je: bel 06 39 67 75 11 (Stef Swinkels) of schrijf een CV + Motivatie naar via stef@bureaubaarda.nl

Nieuwsbrief

Aanmelden

Laat je gegevens achter en wij delen onze kennis met jou.

Nieuwsbrief

Aanmelden

Laat je gegevens achter en wij delen onze kennis met jou.

Neem contact op