Video afspelen

Kennis delen

De markt verandert continu. Waar moet ik rekening mee houden? En wat zijn passende oplossingen? Ook op het gebied van belonen zijn dit blijvende vragen. De adviseurs van Bureau Baarda beantwoorden deze vragen graag, omdat kennis een kernwaarde van ons is. Met de Baarda Salary Standard, onze community, boeken en leergangen geven wij daar invulling aan. Zo kunnen wij samen voorop blijven lopen op ons vakgebied. 

Baarda Salary Standard

Onze klanten houden wij voortdurend geïnformeerd. Zonder dat zij daarvoor extra hoeven te betalen. Jaarlijks krijgen zij de Baarda Salary Standard, met daarin alle informatie over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Zo belonen onze klanten altijd marktconform. 

Boek: Agile Belonen

Uitgebreid en op je gemak alles lezen over model Baarda? En begrijpen waarom belonen en beoordelen twee gescheiden processen zijn? Wat het ideale beloningspakket is voor welk type bedrijf.

Lees dan het recent verschenen boek Agile Belonen (in de Engelse vertaling: The Baarda Model) van Rolf Baarda.

Baarda Community

We willen graag kennis delen met onze klanten en ervoor zorgen dat we van en met elkaar kunnen leren. Om deze reden is de community opgezet. Iedere klant met een licentie kan deelnemen. Dit houdt in dat je toegang krijgt tot de community-app, dat je deel kunt nemen aan de (online) bijeenkomsten en dat je kennis en ervaring op het gebied van belonen kunt uitwisselen met andere klanten door vragen te stellen, te beantwoorden en met elkaar te sparren. Ook kun je in de app belangrijke informatie terugvinden, zoals de Baarda Salary Standard.

Ben je klant van Bureau Baarda en wil je actief betrokken worden bij de Baarda-community, meld je dan aan!

Video afspelen

Leergang Baarda Consultant

Wij leiden interne HR-adviseurs op tot Baarda-consultant. Deze leergang bestaat uit 10 online lessen en vier meetings met mede cursisten voor het behandelen van praktische casuïstiek. Een aanrader voor elke HR-professional die met ons de diepte in wil gaan. Vraag de brochure hieronder aan.