Video afspelen

Kennis delen

De markt verandert continu. Waar moet ik rekening mee houden? En wat zijn passende oplossingen? Ook op het gebied van belonen zijn dit blijvende vragen. De adviseurs van Bureau Baarda beantwoorden deze vragen graag, omdat kennis een kernwaarde van ons is. Met de Baarda Salary Standard, onze community, boeken en leergangen geven wij daar invulling aan. Zo kunnen wij samen voorop blijven lopen op ons vakgebied. 

Baarda Salary Standard

Onze klanten houden wij voortdurend geïnformeerd. Zonder dat zij daarvoor extra hoeven te betalen. Jaarlijks krijgen zij de Baarda Salary Standard, met daarin alle informatie over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Zo belonen onze klanten altijd marktconform. 

Boek: Agile Belonen

Uitgebreid en op je gemak alles lezen over model Baarda? En begrijpen waarom belonen en beoordelen twee gescheiden processen zijn? Wat het ideale beloningspakket is voor welk type bedrijf.

Lees dan het recent verschenen boek Agile Belonen (in de Engelse vertaling: The Baarda Model) van Rolf Baarda.

Baarda Community

We willen graag kennis delen met onze klanten en ervoor zorgen dat we van en met elkaar kunnen leren. Om deze reden is de community opgezet. Iedere klant met een licentie kan deelnemen. Dit houdt in dat je toegang krijgt tot de community-app, dat je deel kunt nemen aan de (online) bijeenkomsten en dat je kennis en ervaring op het gebied van belonen kunt uitwisselen met andere klanten door vragen te stellen, te beantwoorden en met elkaar te sparren. Ook kun je in de app belangrijke informatie terugvinden, zoals de Baarda Salary Standard.

Ben je klant van Bureau Baarda en wil je actief betrokken worden bij de Baarda-community, meld je dan aan!

Baarda trainingen

Onze missie is om klanten zo veel mogelijk zelfredzaam te maken in het waarderen, ontwikkelen en belonen van medewerkers. Hiervoor bieden wij de volgende trainingen aan:

  • Introductie Model Baarda (online training)
  • Baarda Expert training
  • Baarda Consultant training

 

De Introductie Model Baarda is bedoeld voor medewerkers en managers. Met deze online training word je in korte tijd meegenomen in de belangrijkste aspecten van Model Baarda. De Baarda Expert training is bedoeld voor HR Adviseurs die binnen de eigen organisatie dé expert zijn rondom het waarderen van functies en medewerkers. Na deze training kan de Consultant training worden gevolgd. Hierin worden deelnemers opgeleid om interne verandertrajecten te realiseren.

Zelf Baarda-expert worden?

Met de Baarda Expert training helpen we onze klanten om het model middels een online module en een fysieke training van één dag goed te doorgronden en te begrijpen waar je op moet letten bij de toepassing. Deze training is dan ook uitermate geschikt voor de HR Adviseur tot aan de HR Manager.

Wil je hier meer over weten? Neem dan via het formulier hieronder contact met ons op.

Nieuwsbrief

Aanmelden

Laat je gegevens achter en wij delen onze kennis met jou.

Nieuwsbrief

Aanmelden

Laat je gegevens achter en wij delen onze kennis met jou.

Neem contact op