Vacature Supportkracht Klanten

Voor mensen die behoefte hebben aan een servicegerichte (parttime) baan

Wij zijn een klein team dat bedrijven helpt bij het ontwerpen van hun beloningsbeleid. Eigentijds, snel en dynamisch. Wat wij missen is een backbone: een supportkracht die eerste aanspreekpunt is voor klanten, onze community managet en – misschien nog wel het belangrijkste – die klanten helpt als zij vragen hebben over Proodoss, ons digitale platform. Niet technisch, maar vooral functioneel. Voor dit laatste is belangrijk dat je kennis hebt van het vakgebied HRM.

Als we eerlijk zijn, zoeken we een klein beetje overgekwalificeerde persoon die zich voor langere tijd hands-on wil inzetten voor ons team. Opgewekt en blijmoedig is, service gericht en net als wij van aanpakken weet.

Behalve dat je past in bovenstaande karakterschets, vragen wij een Hbo-achtergrond en enige jaren ervaring met praktische, HRM-gerelateerde klantvragen. Parttime werken is geen probleem. Salaris afhankelijk van ervaring tot 3.500 bruto per maand op basis van 40 uur.

Wij houden kantoor in Amstelveen, mooi centraal gelegen en goed bereikbaar. Mogen we je daar eens ontmoeten voor een kennismaking met elkaar? We horen graag van je: bel 06 39 67 75 11 (Stef Swinkels) of schrijf een CV + Motivatie naar via stef@bureaubaarda.nl

Nieuwsbrief

Aanmelden

Laat je gegevens achter en wij delen onze kennis met jou.

Nieuwsbrief

Aanmelden

Laat je gegevens achter en wij delen onze kennis met jou.

Neem contact op