Update Proodoss op komst!

9 november 2022

In de afgelopen maanden is er weinig gecommuniceerd over de updates binnen Proodoss. Dit omdat we met een fundamentele upgrade bezig zijn geweest in de afgelopen maanden. Een upgrade waarmee we aan de juiste personen meer inzicht kunnen geven over medewerkers.

We hebben al de functionaliteit in Proodoss gecreëerd om een hiërarchie op te zetten. Welke afdelingen vallen onder een andere afdeling. De update die over 4 weken wordt gereleased geeft de mogelijkheid om binnen de afdelingen personen in verschillende rollen toe te kennen. Dit zijn de rollen Manager, Teamleider en HR. En per rol kunnen de rechten worden bepaald. Op deze manier kan er onderscheid worden gemaakt tussen wat bijvoorbeeld Teamleiders van een medewerker kunnen zien en wat een Manager kan zien. Daarnaast geeft de hiërarchie ook de optie om managers niet alleen de medewerkers binnen de eigen afdeling in te laten zien, maar ook van de onderliggende afdelingen.

Ook zorgen we dat in de Projecten en Cycles op basis van de rol de juiste personen wordt geselecteerd als beoordelaar. Dit houdt in dat je daar dus niet meer voor iedere persoon zelf de beoordelaar handmatig hoeft te selecteren.

Aankomende maand zal deze update beschikbaar komen. Hierover zullen we in de volgende nieuwsbrief meer uitleg geven inclusief screenshots.